Dansk Kaffeshow 2016

In Uncategorized by MoBak

DKS2009Der er nu under en uge til Dansk Kaffeshow 2016 skydes i gang – og vi glæder os helt vildt!

Det er tredje gang EspressoBar arrangerer Dansk Kaffeshow, som opstod som en idé mellem os og den danske afdeling af SCAE (Speciality Coffee Association of Europe). Som kaffeentusiasternes og de almindelig kaffeforbrugeres mødested ser EspressoBar det som oplagt at bringe forbrugere og specialkaffebranchen sammen, og dette er netop hvad Dansk Kaffeshow gør. Derfor vil vi opfordre alle til at møde op med en god ven eller familiemedlem under armen og opleve, at specialkaffe er en fantastisk spændende verden at bevæge sig ind i!

Som gæst ved Dansk Kaffeshow kan man på messen besøge de specialiserede udstillere og komme hjem med lækkert grej og gode bønner til brygning af bedre kaffe i hjemmet. Flere udstillere kører konkurrencer under showet, så måske kan man endda løbe afsted med en præmie.

Man vil henover weekenden også kunne følge 4 forskellige Danmarksmesterskaber på den store scene. Kaffekonkurrencer er overraskende spændende og publikumsvenlige at følge. Disciplinerne i år er Brewers Cup, som er brygning af sort kaffe, Cupping, som er kaffesmagning, Barista, som er brygning af espresso, cappuccino og en valgfri signaturdrik, og EspressoBars DM i Hjemmebarista, som er en konkurrence inspireret af den professionelle baristakonkurrence, men tilpasset til hjemmebaristaer.

Endelig er der selvfølgelig rig mulighed for at smage en masse god kaffe. Messen har en Brewbar, som gennem hele showet deler smagsprøver ud. Kaffe vil blive leveret fra og serveret af de forskellige udstillere på messen.

EspressoBar vil også her benytte chancen for at takke de mange brugere, som har lovet at bidrage til showet som frivillige! Det er en kæmpe fornøjelse, at så mange har lyst til at bidrage til et godt show!

Vi glæder os rigtig meget til at se en masse oplagte udstillere, DM-deltagere og ikke mindst gæster til en fantastisk weekend.

 

Følg løbende med i opdateringer omkring Dansk Kaffeshow på vores Facebook begivenhed.

Udstillere:
Wilfa, BWT, Clever Coffee, MokkaHouse, The Coffee Collective, Peter Larsen Kaffe, Espresso Specialisten, KaffeMekka, Kontra Coffee, Friskbrygget.dk

 

Sted:

Centralværkstedet
Værkmestervej 7-9
8000 Aarhus C.

Åbningstider:
Fredag 12-18
Lørdag 9-17 (Konkurrence fra 9.15. Messen åbner kl. 10)
Søndag 10-16

Konkurrenceplan:
Fredag:
– Brewers cup ca 12-17.30
Lørdag:
– Barista indledende runde ca 10-13
– Cupping ca 13-17
Søndag:
– DM i Hjemmebarista ca 10-13
– Barista finale ca 14-16

Entrépriser:
Kr 50 per dag (+6 kr i Billetto gebyr)
Kr. 125 for alle tre dage (+8 kr i Billetto gebyr)
Billetter sælges via Billetto.dk. Vi opfordrer til at have købt billetterne på forhånd, da det vil hjælpe til at afvikle køen i døren. Der kan også købes billetter i døren med kontant eller MobilePay betaling. Billetto gebyr på kr. 6/8 tillægges billetprisen.