Ny partner hos EspressoBar

In Uncategorized by MoBak

Kristian Knudsen (aka KristianK) startede sin karriere på EspressoBar i august 2009 og har gennem tiden været med til at gøre EspressoBar til hele Danmarks kaffeforum.

Utallige hjælpegerninger, transport af udstyr fra nær og fjern, og med over 3000 indlæg i vores forum, er der også rigtig mange af vores brugere, der har nydt godt af Kristians viden, samt store vilje til at hjælpe i gennem årene. Derudover har Kristian arrangeret jams af forskellig art, store som små og både på caféer og privat er det blevet til nogle stykker efterhånden.

Vi på EspressoBar har ikke kunnet undgå at bemærke, at det som startede som en interesse og senere blev en hobby, nu er endt med Kristians Kaffe – Lej en Barista, hvor Kristian leverer kaffeoplevelser og baristaer til alt fra barnedåb til de helt store events og messer.

Kristian har altid bidraget positivt til EspressoBar og vi er derfor stolte af at kunne meddele, at Kristian har sagt ja til at indtræde i partnerskab med EspressoBar.

Sammen med Kristian vil vi fortsat udvikle EspressoBar, og med partnerskabet vil vi sikre, at EspressoBar også fremadrettet vil blive ved med at være hele Danmarks kaffeforum.

Vi ønsker Kristian varmt velkommen og er sikre på, at vores brugere ligeledes vil tage godt imod Kristian som EspressoBar partner!