EspressoBar afholder mesterskaber i hjemmebarista

DM i Hjemmebarista er et initiativ taget af EspressoBar. Ideen opstod under WBC i København i juni måned 2008, og første mesterskab i Hjemmebarista blev afholdt i januar måned 2009. Siden er der holdt mesterskab i Hjemmebarista i 2010 og i 2011.

Formålet med afholdelse af et DM i Hjemmebarista er først og fremmest at udbrede kendskabet til vores hobby, og give deltagere såvel som publikum en god og lærerig oplevelse.

Konkurrencen er inspireret af de officielle barista mesterskaber for professionelle – World Barista Championship – der afvikles af SCAE / SCAA. Regler der bliver benyttet ved DM i hjemmebarista 2009 er baseret på SCAE’s regler for professionelle baristakonkurrencer, men modificeret, så de passer på hjemmebaristaen. Konkurrencen er efterhånden blevet et tilløbsstykke, og såvel publikum som ikke mindst de dommere, der har bedømt konkurrencerne, har været meget imponeret af hjemmebaristaernes kunnen og passion for kaffe.

DM i Hjemmebarista er en åben konkurrence for alle, der ikke har arbejdet professionelt som barista.

[one_third_last] [success_box title=”Regler”] Download konkurrencereglerne[/success_box][/one_third_last]

Tidligere vindere af DM i hjemmebarista

 

2011

DM i Hjemmebarista blev afviklet for tredje gang lørdag den ** marts 2011 under Dansk Kaffe Show 2011. Konkurrencen tog igen et spring op fra året før, med samme scene som de professionelles DM og med en stort og begejstrer publikum.

Efter pointoptælling kunne EspressoBar kåre den nye titelindehaver.

Danmarksmester i hjemmebarista 2011:

[one_fourth_last][button_small url=”http://www.espressobar.dk/?page_id=260″ color=”blue”] læs meget mere om DM her [/button_small] [/one_fourth_last]

2010

DM i hjemmebarista blev afviklet for anden gang søndag den 21. februar 2010 under Dansk Kaffe Show 2010. Konkurrencen var utrolig intens og stemningen i top. Rammerne under Dansk Kaffe Show bevirkede meget bedre tilskuerpladser og et meget større antal tilskuer.

Efter pointoptællingen kunne EspressoBar kåre den nye titelindehaver

Danmarksmester i hjemmebarista 2010: Allan Juhl (Den skaldede bønne)

Nr. 2 blev David Sarinelli mens

Dion Valente (DAV) blev nr. 3.

[one_fourth_last][button_small url=”http://www.espressobar.dk/?page_id=260″ color=”blue”] læs meget mere om DM her [/button_small] [/one_fourth_last]

2009

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur venenatis suscipit nisl, vitae vehicula felis cursus in. Aliquam auctor porta sapien, ut porttitor neque dignissim ut. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Vivamus auctor urna ac justo elementum consectetur. Vestibulum eu venenatis justo. Aenean eget pretium tellus. Donec eget dolor lectus.

[one_fourth_last][button_small url=”http://www.espressobar.dk/?page_id=252″ color=”blue”] læs meget mere om DM her [/button_small] [/one_fourth_last]