Nye produkter fra Bonavita

In Uncategorized by MoBak

Nyt samarbejde mellem EspressoBar og CleverCoffee

clevercoffee_logoEspressoBar vil gerne introducere en ny annoncør, nemlig CleverCoffee. CleverCoffee er ny importør og distributør af produkter fra Bonavita og i den forbindelse har vi indgået et samarbejder, hvor CleverCoffee vil tilbyde et antal EspressoBar brugere at afprøve deres Bonavita produkter samt udlodde et par af disse som præmier i konkurrencer. Vi er meget glade for dette samarbejde, hvor en annoncør på den måde inddrager og tilbyder noget særligt til vores brugere.

Hold derfor godt øje med vores forum i den kommende tid, hvor Rasmus og Lars (aka Rallen og Frello), vil igangsætte ovennævnte initiativer.

Følgende bringes CleverCoffees pressemeddelelse vedr lancering af Bonavita produkterne.

Kaffemaskinen baristaerne bruger derhjemme

Endelig kan kaffeglade danskere få fingrene i dén kaffebrygger, som amerikanske Time Magazine har erklæret for kaffemaskinen, baristaerne bruger derhjemme: Bonavita BV1900ts.

5- og 8-kop hvid baggrund

5- og 8-kops bryggere

”Den ligner en helt almindelig kaffemaskine, men lad dig ikke snyde  af det elegante ydre; under den flotte finish i børstet stål gemmer der sig en kaffemaskine ud over det sædvanlige”, fortæller Lars Frello fra CleverCoffee, der er dansk distributør af kaffeudstyr fra Bonavita.

”Selvfølgelig er vi stolte over at præsentere danskerne for én af de få kaffebryggere, der har opnået den særlige certificering af The Speciality Coffee Association of America via deres mærkning Home Certified Brewer Program.”

Modsat andre kaffemaskiner, er kaffebryggerne fra Bonavita lavet med fuld fokus på at brygge den bedste kop kaffe.

Den rette vandtemperatur

Et afgørende skridt i at brygge god kaffe i større mængder er at nå og opretholde den optimale temperatur på brygvandet. Vand, der er for varmt eller for koldt, medfører uens ekstraktion og dermed en ubalanceret smagsprofil.

BV1900ts fra Bonavita er udstyret med et kraftfuldt og præcist varmelegeme på 1500 Watt, der når den optimale brygtemperatur på 91° – 96 °C hurtigt og fastholder samme temperatur under hele brygningen.

Pre-infusion

Ved at holde bryg-knappen inde i fem sekunder, starter man brygningen i såkaldt “pre-infusion-mode”. Det betyder, at BV1900ts forvæder kaffen, inden den fulde brygcyklus starter. Det giver kaffen mulighed for at gasse af inden brygning, og forhindrer dermed bitterstoffer i at trække med ned i det færdige bryg.

Bredere brusehoved

Samtidig fordeler det brede brusehoved vandet jævnt over kaffebønnerne for at sikre, at der trækkes lige meget ud af alle kaffebønner, det der kaldes ensartet ekstraktion. Resultatet er optimal smag med samme styrke hver gang.

Tilsammen giver Bonavita BV1900ts en mere ensartet brygning, og dermed en væsentligt bedre kaffeoplevelse.

For mere information kontakt den danske distributør og forhandler:

CleverCoffee, Att. Lars Frello
Sydtoften 20 – DK-8260
Tlf. 72 20 29 11 – Mail: lars@clevercoffee.dk
http://www.clevercoffee.dk