Dansk Kaffeshow 2016

In Uncategorized by MoBak

Det er EspressoBar en kæmpe glæde igen at kunne præsentere Dansk Kaffeshow efter 5 års pause. Igen er det et samarbejde mellem SCAE og EspressoBar, som kommer til at ende i årets absolut største kaffebegivenhed i Danmark i 2016.

Planlægningen er nu så langt, at vi kan meddele tid og sted. Dansk Kaffeshow 2016 vil blive afholdt i Centralværkstedet i Aarhus centrum fredag d. 12. til søndag den 14. februar.

Vores tanker med Dansk Kaffeshow 2016 er 3 dage i den gode kaffes tegn med spændende messestande, konkurrencer og inspiration til både private og professionelle. SCAE vil afholde konkurrencerne Barista, Brewers Cup, Cupping og Latte Art.

På EspressoBar håber vi, at vi kan finde opbakning til at genoptage DM i Hjemmebarista! En konkurrence, som i tidligere år har været meget populær, men som også har holdt nogle års pause. Mere om dette i vores forum, hvor vi ønsker vores brugeres input til, hvordan vi får en sjov og publikumsvenlig konkurrence strikket sammen.

Til Dansk Kaffeshow får vi brug for en masse frivillig hjælp. Så kunne du tænke dig at bidrage til årets store kaffeevent og komme helt tæt på begivenhederne, ser vi rigtig meget frem til at modtage hjælp fra dig! Også mere om dette senere!

Vi glæder os til at se hele kaffedanmark samlet til Dansk Kaffeshow 2016!