Live fra Barista DM 2015

In Uncategorized by MoBak

Vi vil forsøge at lave lidt live blogging fra Barista DM 2015, søndag den 15. februar fra ca 11-16. Desværre er det ikke lykkedes os at fremskaffe noget hjælp til dette, så der kan ikke garanteres for, i hvor vidt omfang, der vil blive blogget, da det bliver en travl dag for alle os, der er med til at arrangere konkurrencen.

Men vi vil gære vores bedste og resultatet kan følges dagen igennem i denne tråd i vores forum. Skulle der være en engageret sjæl, som i sidste øjeblik får lyst til at springe til med en hjælpende hånd, kan undertegnede fanges på mobil 4110 4565.

Derudover vil vi på dagen prøve at promovere et hashtag, og få alle de tilskuere, der er tilstede og som poster billeder, videoer og beskeder på de store sociale netværk, til at bruge et fælles hashtag, nemlig

#BDM15

SocialeMedier