Nyt om Barista DM 2015

In Uncategorized by MoBak

BaristaDMPræmierEfter nogle magre år for os, som interesserer os for de profesionelle kaffekonkurrencer, ser der nu endelig ud til, at SCAE får stablet en rigtig god og interessant DM event på benene. Og heldigvis er dette også blevet støttet af de vigtigste i denne sammenhæng, nemlig de deltagende baristaer. Der er nemlig hele 9 tilmeldinger til årets DM, hvilket vist er det højeste antal i mange år.

Det ser dermed ud til, at den nye SCAE organisation (som undertegnede er den kommunikerende del af) er kommet godt fra start med National koordinator Lene Hyldahl (Behag din Smag) og Eventkoordinator Niels Hestbech (KaffeMekka) i spidsen for dette arrangement.

Nu håber vi på EspressoBar, at rigtig mange af vores brugere vil finde det interessant at møde op og støtte op om arrangementet. Og skulle der være et par stykker, som har lyst til at sidde oppe foran på en behagelig stol og blogge live fra eventen, hører jeg (MoBak) meget gerne fra jer.

Deltagerne til årets Barista DM er:

Emil Colding Seiersen – Freelance
Jonas Gehl – Democratic Coffee Bar
Solveig Isadora Meier-Nielsen – Europa 1989
Finnbogi Fannar Kjeld – Mirabelle
Maria Theresa Olsen – Baresso
Bastian Germundsson – Europa 1989
Søren Stiller Markussen – GreatCoffee
Esben Piper – La Cabra
Emil Kristian Munkholm – La Cabra