Fotokonkurrence til kalender

In Uncategorized by ms@squareweb.dk

Årets Espressobar.dk kalender 2008 er på trapperne, men vi mangler billeder.

Har du et super fedt billede af den perfekte latte art, espresso, naked shot, lækre ristede bønner, makroshot af dit yndlingsudstyr eller noget andet, der refererer til espressoens lækre verden? Så send billedet til os påkalender2008@espressobar.dk. Deadline SENEST 31/12 – meget gerne før.

Bliver dit billede optaget i kalenderen, får du et gratis eksemplar tilsendt, der vil også være en lille ting fra kaffens verden, du kan nyde mens du ser på kalenderen. Og naturligvis retten til at prale når venner og bekendte ser dit fede billede.

Billedet skal være taget i en høj opløsning, så billeder fra mobiltelefoner bliver naturligvis sorteret fra.

Kalenderen vil blive sat til salg her på siden, samt til arrangementer (første gang d. 26/1-08), og beløbet fra salget går ubeskåret til at udvikle espressobar.dk yderligere i fremtiden.