EspressoBar 2.0

In Uncategorized by KristianK

I forlængelse af MoBaks afsked, vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak til ham for den store indsats han har lagt i at forme og drive EspressoBar frem til i dag. Det oprindelig hold, bestod jo af flere gode kræfter, men der er ingen tvivl om, at den arbejdsindsats MoBak har lagt for dagen gennem årene, er medvirkende til, at vi i dag kan kalde Espressobar for Danmarks største kaffeforum. Intet forum uden brugere, så selvfølgelig kan det ikke gøres uden alle jer, der til daglig skriver og bidrager i forummet, så selvfølgelig også en tak til jer!

EspressoBar 2.0 består på nuværende tidspunkt af KristianK (Kristian) og Grinderman (Klaus)

Espressobars fremtid

Visionen for Espressobar har altid været, at gøre verdenen indenfor specialkaffe tilgængelig for almindelige mennesker gennem vidensdeling. Dette vil i fremtiden stadig være den vision der tilstræbes. Dog vil der i fremtiden ske nogle ændringer, således at Espressobar kan blive ved med at være det foretrukne sted i Danmark at diskutere alle aspekter af kaffe, det gælder både for entusiaster og nybegyndere og alt derimellem.

Forummet:

Forummet er kernen i Espressobar. Der ligger så ufattelig meget viden og knowhow herinde og det er en guldgruppe, uanset hvilket niveau man befinder sig på. Forummet kommer til at bestå som vi kender det. Der kigges dog på nogle visuelle opgraderinger og muligheder for at gøre delinger og uploads nemmere, hvis muligt.

Espressobar.dk

Selve forsiden af EspressoBar.dk er over de sidste par år blevet utidssvarende. Der har heller ikke været meget aktivitet. Er man ny i kaffens verden, giver forsiden af EspressoBar ikke nogen videre information af sig og man er ikke vidende om, at man ”står ovenpå et skatkammer af viden”!

Derfor er det nødvendigt, at siden får en overhaling i forhold til det grafiske udtryk og sidens funktionalitet. Siden vil udover den nuværende form komme til at indeholde ting som vidensbibliotek, FAQ, produktanmeldelser og andre ting. Forslag til funktionalitet er selvfølgeligt velkomne, så hvis noget synes at mangle, så råb op!

Espressobar på Facebook

EspressoBar på Facebook har indtil videre ikke fungeret som et sted, hvor man kunne debattere. Sagen er jo dog, at Facebook er et nemt sted at kommunikere og “kan noget”, som et forum ikke kan. Derfor vil EspressoBars Facebook-side blive åbnet op for debat. Der er masser af brugere, som er nye i kaffens verden og med åbningen er det bestemt ikke meningen, at fjerne debat fra forummet, tværtimod så vil debatten på Facebook kunne være med til at øge trafikken til forummet, og derved øge kendskabet til EspressoBar. På Facebook vil man kunne linke til forumtråde omhandlende de spørgsmål der bliver stillet. Interessante forumtråde kan fra tid til anden blive fremhævet på Facebooksiden.

Alt dette er ”work in progress” og nogle af tingene kommer til at tage længere tid end andre, så hav tålmodighed. Har I kommentarer eller ideer er I velkomne til at skrive til os i tråden, som er oprettet i forummet her: http://www.espressobar.dk/forums/showthread.php?14101-EspressoBar-2-0

Med venlig hilsen

Kristian & Klaus