MoBak takker af

In Uncategorized by MoBak

Efter at have drevet EspressoBar i over 12 år, er det nu tid til at overdrage stafetten til nye kræfter, nemlig Kristian Knudsen, som overtog hele ejerskabet af EspressoBar.dk pr 1. juli 2019.

EspressoBar har naturligvis fyldt meget siden Søren, Kasper, Christian og jeg startede det i 2007. Vi har skabt og oplevet en masse spændende ting, som har gjort specialkaffen tilgængelig for den helt almindelige kaffedrikkende dansker. Bl.a. kan nævnes:

  • Et aktivt forum med over 140.000 indlæg i 14.000 tråde og med brugere som har været med fra starten og stadig deltager
  • Opfundet DM i Hjemmebarista, som blev afholdt første gang i 2008
  • Opfundet Dansk Kaffeshow, som vi har afholdt 4 gange sammen med SCAE Danmark, og åbnede dermed specialkaffeverdenen op for den almindelige forbruger

Så det er med lige dele stolthed og vemod, at jeg hermed har valgt at træde helt ud af EspressoBar. Jeg er sikker på, at EspressoBar stadig har en masse at byde på, og jeg ved, at Kristian er den rette person til at sikre, at EspressoBar fortsat vil være relevant og i positiv udvikling til glæde for sidens mange brugere. Jeg glæder mig til at følge med og ønsker Kristian held og lykke og god fornøjelse med at udvikle EspressoBar.

Hermed er der blot tilbage at sige 1.000 TAK til alle jer brugere for jeres positive bidrag til EspressoBar.dk. Jeg hopper nu over på jeres side af bordet og glæder mig til at deltage videre derfra!

Mads-Ole (aka MoBak)