GreatCoffee inviterer til åbning

In Uncategorized by ms@squareweb.dk

I anledning af GreatCoffee åbner sit nye risteri og kaffebutik i centrum af Aarhus, inviterer ejer, ristemester og barista, Søren Stiller Markussen, til to arrangementer.

Søndag den 12. februar inviteres alle EspressoBars brugere til et åbent kaffejam i risteriet. Her vil der være mulighed for at møde Søren og smage på hans kaffer, samt at brygge en masse kaffe i selskab med andre kaffeentusiaster. Dette vil være en dag med fuldt blus på nørderiet, som vi godt kan lide det her på EspressoBar. Måske det bliver til en lille latte art dyst også.

Søndag den 19. februar er GreatCoffees officielle åbningsreception, hvor Søren ligeledes inviterer til et besøg i butikken samt en smagsprøve af kafferne. Dagen vil byde på kaffesnacks og forskellige typer kaffer lavet med de forskellige brygteknikker som
Syphon Hikaro Bonmac
Chemex
Espresso brygget på Synesso Hydra og Leva Nuovo Simonelli
Samt pour over
Yderligere så vil Søren også servere sin signature drink fra 2008 og 2010…..

Begge dage fra 12-17.

Adressen er Klostergade 32 H, 8000 Århus C.