Præsentation af Kaffeklubben.net

In Uncategorized by ms@squareweb.dk

EspressoBar blev inviteret til at være en del af Kaffeklubben.net’s engagement i Fair Fælled Festivalen i Fælledparken i midten af august. Vi har på EspressoBar stor sympati for det projekt, som Kaffeklubben har sat i gang – nemlig at sammenkoble udbredelsen af god kaffekultur med styrkelsen af små og fattige kaffeproducenter. EspressoBar vil derfor gerne skrive lidt mere om, hvad Kaffeklubben.net er for en størrelse.

Læs mere i den følgende artikel…

Kaffeklubben.net fungerer som et synergiskabende netværk for kaffevirksomheder, udviklingsorganisationer og forskningsinstitutioner, hvis formål er at koble højnelsen af dansk kaffekultur direkte sammen med styrkelsen af marginaliserede kaffeproducenter i udviklingslandene. Gennem forskellige typer af projekter arbejder Kaffeklubben for en sund udvikling og tilpasning af den globale kaffeproduktion, hvor højere indtægter i ulandene er med til at bekæmpe fattigdom i et bæredygtigt udviklingsperspektiv.
Foruden at fremme øget efterspørgsel efter kaffe af høj kvalitet, vil netværket arbejde aktivt med kampagner og information om kaffe til dansk og international offentlighed og til relevante beslutningstagere, samtidig med at man bistår kaffeproducenter i udviklingslandene med viden om kvalitetskaffe og direkte afsætningsmuligheder i Danmark.
Kaffeklubben.net ledes af en bestyrelse og administreres til dagligt af sekretariatet på Rosenborggade i København.

Bag Kaffeklubben.net står af et stadigt voksende udvalg af kaffevirksomheder, ulandsorganisationer samt uafhængige kaffeeksperter og kaffenydere. I dag består Kaffeklubben.net af 50 virksomheds- og organisationsmedlemmer samt 30 private medlemmer.
Som privatperson, virksomhed eller organisation kan du blive medlem af Kaffeklubben.net. Det koster 1000 DKK om året for virksomheder og 250 DKK om året for privatpersoner.
Et medlemskab giver adgang til en række services samt et netværk med rum for dialog, vidensdeling og samarbejde mellem de forskellige medlemmer.

Læs mere på www.kaffeklubben.net