Casper Engel ny verdensmester

In Uncategorized by ms@squareweb.dk

Casper Engel Rasmussen fra The Coffee Collective vandt i går verdensmesterskaberne i Cup Tasting. Det skete i en helt suveræn stil, hvor Casper meget sjældent så ud til at være i tvivl, når han havde smagt en enkelt gang på de tre kaffer i hvert sæt.

Af de 24 sæt der skulle smages på, havde Casper 23 rigtige. Kun i semifinalen havde Casper en enkelt kop forkert, men pga. en hurtig tid, kom han alligevel med i finalen. Men inden da, havde Casper imponeret alt og alle i første runde. 1 minut og 19 sekunder tog det ham at smage sig igennem de 8 sæt og vælge de 8 rigtige kopper ud. Det var noget der blev snakket om blandt alle på tribunerne.

I finalen kørte Casper igen en fuldstændig overbevisende stil, hvor han hurtigt (1:46) kom igennem de 8 sæt og ikke så ud til at have meget tvivl om sine valg.

EspressoBar ønsker naturligvis Casper et KÆMPE tillykke med hans sejr!