EspressoBar Arrangement

In Uncategorized by ms@squareweb.dk

Tid og sted for det næste EspressoBar Arrangement er endelig fastlagt.

Arrangementet afholdes lørdag d. 26. januar 2008 i KaffeAgenternes showroom/risteri i Århus N.

Tilmelding kan ske i vores forum i denne tråd, hvor der også kan læses lidt mere om arrangementet.

Der er intet officielt program for arrangementet. Først og fremmest er formålet, at vi tager hver vores maskineri med, så vi kan se og prøve en masse forskelligt udstyr, udveksle erfaringer, lære nye tricks, fortælle røverhistorier og meget mere…

Videre diskussioner om, hvad der skal foregå, vil ske i ovennævnte tråd i vores forum. Kom gerne med foreslag og ønsker til, hvad du mener, vi skal sætte på dagsordenen.

Bemærk, at arrangementet også er for dem, som slet ikke har fået købt deres første espressomaskine endnu, men overvejer at kaste sig ud i en sådan investering. Dette vil være en oplagt mulighed for såvel førstegangskøberen som dem der går og overvejer en opgradering. Der vil være rig mulighed for at se og prøve en masse forskelligt udstyr og høre om folks erfaringer med det.

Vi har besluttet at opkræve et deltagergebyr på 50 kr. For disse penge vil vi sørge for at der som minimum er al den mælk og kildevand, som vi måtte have brug for. Dette er altså for at gøre det lettere for den enkelte på selve dagen.