[two_third]

Holdet bag EspressoBar

EspressoBar åbnede dørene første gang den 12. maj 2007 med et ønske om at skabe et mødested for Danmarks seriøse kaffeentusiaster på alle erfaringsniveauer.

EspressoBar voksede sig hurtigt til at blive Danmarks største kaffeforum, og er i dag stedet, hvor nybegyndere såvel som erfarne og professionelle baristaer kan mødes og spørge hinanden til råds, komme med tips og tricks, diskutere alverdens relevante kaffeemner, vise billeder, og i det hele taget bare dele passionen for den gode kaffe. Tanken med er EspressoBar er – og har altid været – at det er brugerne, der skal være med til at gøre siden til et interessant samlingssted.

Vi ser derfor EspressoBar som brugernes samlingssted på neutral grund, uafhængig af øvrige kommercielle interesser i kaffebranchen. Dette betyder ikke, at kommercielle brugere såsom forhandlere er udelukket fra at bruge sitet – det betyder tvært imod, at alle er velkomne på lige fod! EspressoBar’s eneste krav er, at de kommercielle brugere deltager på en måde, som er i brugernes interesse, og at kommercielle brugere tilkendegiver deres kommercielle tilhørsforhold.

EspressoBar samarbejder gerne med den kommercielle del af branchen, så længe vi mener, at samarbejdet er til interesse for vores brugere. Eksempler på samarbejder kunne være diverse interessante arrangementer, kurser, foredrag eller lignende. Oprindeligt lancerede vi EspressoBar.dk uden reklamer eller banner annoncer på siden, for at understrege vores uafhængighed. Ved lanceringen af vores nye website i 2011 har vi valgt at give lidt reklameplads på siden. Dette betyder ikke, at vi ikke er lige så uafhængige som før – vi mener vores ry efterhånden har fastslået dette. Omlægning til nyt website og nye tiltag til funktionalitet har dog betydet, at vi ikke længere kan betale for driften af EspresoBar.dk af egen lomme, men bliver nødt til at have lidt indtægter – dette skulle meget gerne gøre siden endnu bedre for alle vores brugere.

Nedenfor kan læses lidt mere om folkene bag EspressoBar.
[/two_third] [one_third_last] [message_box title=”Vores Mission”] Vestibulum tristique, lectus vitae elementum malesuada, magna sapien imperdiet turpis, sed sollicitudin odio erat in eros. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed sit amet diam turpis. Integer condimentum sodales dignissim. Donec tincidunt hendrerit tortor, quis commodo dolor porttitor ac. Sed quis felis in quam blandit aliquet. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi rhoncus egestas sapien, vitae facilisis neque tincidunt ut. Sed at diam sit amet lectus suscipit sollicitudin ac id mi. Mauris mattis scelerisque lacinia. Sed ut dapibus felis.
[/message_box] [/one_third_last]

Administratorer

[one_fourth]

Søren Wolder

Søren bor i Herning og er til daglig advokat. Søren fik sin første espressomaskine og kværn i december 2006. Siden er både maskine og kværn udskiftet, og der er kommet meget mere udstyr til.

[/one_fourth] [one_fourth]

Mads-Ole Bak

Mads-Ole bor i Århus-området og arbejder til daglig som SAP-konsulent. Mads-Ole fik sin første espressomaskine og kværn i december 2006, og har ad flere omgange siden opgraderet maskinparken.

[/one_fourth] [one_fourth]

Kasper Roed

Kasper er vores Sønderjyske indslag. Kasper er selvstændig fotohandler i Sønderborg og fik sin første espressomaskine og kværn i oktober 2006. Udstyret er opgraderet flere gange siden, og skuret har fået en lille tilbygning, der er indrettet til micro-risteri.

[/one_fourth] [one_fourth_last]

Christian Zacho

Christian bor i Rosmus på Djursland og er selvstændig robotprogrammør. Christian fik sin første espressomaskine og kværn i september 2006, og har som resten af holdet opgraderet alt udstyr efterfølgende. Som den eneste på holdet bruger Christian sukker i kaffen, hvilket der bliver set lidt skævt til…

[/one_fourth_last]

Moderatorer

Vi har en række moderatorer til at hjælpe brugerne af EspressoBar forum. Moderatorerne er:
[one_fourth]

Niels Sonne

[/one_fourth] [one_fourth]

Henrik Palshøj

[/one_fourth] [one_fourth_last]

Daniel Kocic Sommer

[/one_fourth_last]

 

 

Leave a Comment