Ny medejer af EspressoBar

In Uncategorized by MoBak

Jeg vil gerne informere EspressoBars brugere og samarbejdspartnere om nogle ændringer, der er sket i EspressoBars ejerkreds over de seneste måneder.

De øvrige medstiftere og -ejere er alle trådt ud af EspressoBar I/S. Dette er sket ud fra egne ønsker og i al fred og fordragelighed. Jeg vil gerne sige et kæmpe tak til Søren, Kasper og Christian, som var med til at opstarte EspressoBar i 2007 og opbygge det til det store og gode community, som det er i dag! Vi har haft en spændende, sjov og lærerig tid og en masse gode oplevelser sammen. Men den seneste årrække har vi som team ikke haft den fornødne prioritet og dermed det drive, som vi havde de første år og som vi synes EspressoBar fortjener. Da vi alle ønsker det bedst mulige EspressoBar i fremtiden, er vi enige om, at der måtte skiftes ud i teamet og have nye, friske kræfter ind, som kan tage EspressoBar til næste niveau!

Som tidligere meldt ud, er Kristian Knudsen  (aka KristianK) kommet ind i EspressoBar som samarbejdspartner. Kristian har altid vist et stort engagement i vores forum og har på egen hånd taget initiativ til flere arrangementer for vores brugere. Så da Kristian for mere end et års tid siden henvendte sig for at spørge, om han kunne hjælpe med noget i forhold til EspressoBars udvikling, drejede dialogen sig hurtigt imod, at han måske ikke bare skulle hjælpe men være en mere fast del af EspressoBar. I første omgang tog vi Kristian ind som samarbejdspartner, så han kunne præsentere sig som en del af EspressoBar teamet. På det tidspunkt også med en dialog om, at Kristian måske skulle med i ejerkredsen. Så nu, hvor jeg stod alene med ejerskabet af EspressoBar, var jeg ikke i tvivl om, at et ønskescenarie ville være at drive EspressoBar videre sammen med Kristian, som uden tvivl vil komme med en masse idéer, energi og engagement.

Det er dermed en stor glæde at kunne hilse Kristian velkommen som medejer af EspressoBar! Fremadrettet vil Kristian og jeg være ligebyrdige ejere og vi vil sammen drive og udvikle sitet. Jeg er som nævnt ikke i tvivl om, at Kristian kommer med masser af idéer og energi, og mit eget ambitionsniveau er steget betydeligt med udsigten til det nye samarbejde. Så jeg tør godt love, at I som brugere af sitet vil se et væsentligt højere aktivitetsniveau samt mange flere initiativer i den kommende tid.

Kristian og jeg glæder os. Det håber vi også, I gør!

Med venlige hilsener
Mads-Ole  (aka MoBak)