Kaffejam. Kaffeentusiaster er “So F***ing Special”!

In Arrangement, Uncategorized by ms@squareweb.dk

Søndag den 27. januar afholdt EspressoBar et kaffejam for sine brugere på GreatCoffee i Aarhus C. Der dukkede omkring 25-30 personer op, og de brugte tiden på at kigge på lidt medbragte maskiner, lave kaffe på GreatCoffees store Synesso espressomaskine, hygge, snakke og ikke mindst at følge med i den lille mini barista konkurrence, som kørte til erstatning af det aflyste DM i Hjemmebarista.

Kaffejam

Baristakonkurrencen havde 3 deltagere, Michael Lindbjerg Rasmussen (aka EPO), Kasper Lindgaard Roed (aka Roed) og Mads-Ole Bak (aka MoBak). EPO, som var tilmeldt den oprindelige DM konkurrence, løb i sikker stil med sejren, men Roed Blev nummer 2. Udover de fremmødte EspressoBar brugere var dagen, og især konkurrencen, også overvåget af et TV hold fra DR med “So F***ing Special” værten, Christine Feldthaus, i spidsen. Christine agerede dommer sammen med Søren Stiller, og det så ud til, at hun fik en rigtig god oplevelse og en super dag ud af det. Hendes konklusion på dagen og på hendes oplevelser som dommer i konkurrencen var, at dét at være kaffenørd og deltage i sådan et Kaffejam, scorer topkarakteren 5 på “So F***ing Special” skalaen. For dem, der ikke kender konceptet omkring programmet, kan vi kun opfordre til at gå i DRs arkiv og se nogle af de gamle udsendelser.

EspressoBar vil gerne takke alle fremmødte for at være med til at skabe en hyggelig og spændende dag. Hvis der er nogle deltagere, der har fået nogle gode oplevelser, nogle aha-oplevelser eller foretaget nogle spændende tests, de vil dele, må det meget gerne ske i vores forum.

Til sidst vil vi gerne takke Søren Stiller mange gange for at stille GreatCoffee lokalerne til rådighed.