Peter Larsens Kaffe søger baristaer

In Uncategorized by ms@squareweb.dk

Peter Larsens Kaffe LIVE får vi rigtig travlt med baristaopgaver til bl.a. festivaler og andre kaffe-jobs hen over sommeren. Peter Larsens Kaffe har derfor brug for yderligere kræfter i et allerede stærkt team af baristaer, som skal oplæres i kaffespecialiteter, opstilling af kaffebarer og firmaets ånd. Peter Larsens Kaffe har brug for folk med interesse for kaffe og baristaerfaring og søger derfor både professionelle og entusiastiske hjemme-baristaer til at bemande kaffebarer over hele landet.
Da EspressoBar.dk er samlingssted for rigtig mange dygtige hjemmebaristaer – og professionelle – og da EspressoBar gerne vil give brugerne mulighed for at få nogle gode kaffeoplevelser, og blive endnu bedre til barista-håndværket, reklamerer vi hermed lidt for muligheden om at blive barista ved Peter Larsens Kaffe.

Om Peter Larsens Kaffe LIVE:
Peter Larsens Kaffe LIVE tager vi ud til diverse barista-opgaver. Opgaverne er meget forskelligartede, og omfatter bl.a. messer, diverse events, festivaler, valgkampagner, firmaarrangementer, butiks-demoer, privatarrangementer, markeder og meget mere.

Som oftest tager en barista ud på en opgave alene, men til større arrangementer er flere af sted sammen.
Sommerens festivaler bliver af en helt særlig kaliber, og der skulle være noget at kunne glæde sig til!
Hvis du har lyst til at blive en del af Peter Larsens Kaffe LIVE, så skynd dig og send din ansøgning, da Peter Larsens Kaffe LIVE rekrutterer baristaer løbende.

Du kan følge Peter Larsens Kaffe på facebook: http://www.facebook.com/peterlarsenskaffe og i øvrigt læse mere hjemmesiden: http://peterlarsenskaffelive.dk

Hvis du vil søge job som barista hos Peter Larsens Kaffe kan der downloades ansøgningsskema og læses mere her. Ansøgningsskemaet skal efterfølgende sendes i en mail til Rita Nielsen på job@peterlarsenskaffe.dk, skriv ”Job som Barista” i emnefeltet.

Du kan også skrive til Rita Nielsen på rn@peterlarsenskaffe.dk, hvis du gerne vil vide mere om jobbet.