Billetter til Barista DM 2009

In Uncategorized by ms@squareweb.dk

Så er det snart tid til SCAE’s Barista DM, som afholdes i forbindelse med Tema09 messen i Bellacentret d. 24. og 25. februar. I år har SCAE valgt at lægge konkurrencerne i Coffee in Good Spirits og Latte Art ind som en del af barista konkurrencen. Der vil dermed blive fundet ikke mindre end 3 deltagere til de forskellige verdensmesterskaber i én og samme konkurrence.

Tema09 er en fagmesse, og der er dermed ikke umiddelbart offentlig adgang med mindre man er en del af fødevare branchen. Men EspressoBar har modtaget en stak fribilletter til messen, og vi kan dermed tilbyde en god del af vores brugere at komme gratis ind og se konkurrencerne. Jeg er ikke helt sikker på, hvor mange billetter der er, men nok i omegnen af 30 stk.

Vi deler disse billetter ud efter først til mølle princippet. Det er muligt at få to billetter per bruger “så længe lager haves”. Eneste krav er, at vi vil kunne høre vores brugere stå i spidsen for at skabe en god stemning under hele konkurrencen, så ingen er i tvivl om kaffeentusiasternes tilstedeværelse Cool

Billetter rekvireres hos Roed via en PM indeholdende navn og adresse.