DM i hjemmebarista update! Opdateret 15. januar

In Uncategorized by ms@squareweb.dk

Så er der oprettet et menu punkt om DM i hjemmebarista 2009 i menuen ude til venstre.

Siderne om DM i hjemmebarista er stadig under udvikling, så følg godt med indtil konkurrencen den 18. januar 2009.

Den 10. tilmelding er netop modtaget, og det betyder, at der er fuldt hus! Vi lukker dermed for tilmeldingen til årets DM i Hjemmebarista. Med et skarpt felt på 10 deltagere bliver der virkelig noget at se frem til. Vi håber på, at rigtig mange vil komme på søndag og bakke deltagerne op under konkurrencen.

Reglerne til DM i Hjemmebarista er blevet opdateret, og forefindes nu i version 0.7. Desværre havde vi glemt at forholde os til eventuelle tidsoverskridelser af de 15 min. der er til rådighed for præsentationen. Reglerne er derfor  opdateret iht. WBC, hvilket vil sige, at for hvert sekund tiden overskrides tildeles ét strafpoint – dog kan man ikke blive diskvalificeret pga. en tidsoverskridelse.