Vind en Handpresso

In Uncategorized by ms@squareweb.dk

Så kan vi lige nå endnu en konkurrence, så en heldig EspressoBar bruger kan få sig en ekstra julegave.

Kontra Coffee har været så flinke at sponsorere en Handpresso samt 10 pods til denne konkurrence.

Reglerne er ganske simple – den der kan komme med de bedste argumenter for at få præmien – ja, det er ham eller hende, der får den. Konkurrencen foregår i denne tråd i vores forum, og løber frem til 18. december, hvor vinderen udpeges, og præmien afsendes fra Kontra, så den kan imponere til familiejulefrokosterne.

Så nu er det bare at komme op med de gode, saglige, sjove, intelligente, frække eller helt igennem tåbelige argumenter. Det er ikke til at vide, hvad vi falder for eller præcis hvordan vi afgør, hvem der skal vinde. Måske laver vi en afstemning, måske spørger vi Kontra Coffee til råds, og måske overruler vi alt og alle og bestemmer selv 🙂

Der skal selvfølgelig lyde et stort tak til Kontra Coffee for at sponsorere denne flotte præmie.