Nyhedsbrev – Tilmeld og vind

In Uncategorized by ms@squareweb.dk

Vi vil fra EspressoBar gerne have flere modtagere af vores nyhedsbrev. Vi har derfor besluttet at lave en lodtrækning om billetter til Kend din kaffe – et arrangement fra KaffeKlubben.net, der finder sted i Århus d. 17. december. Der vil blive trukket lod om 3 x 2 billetter blandt alle, der er tilmeldt vores nyhedsbrev. Lodtrækningen vil finde sted mandag d. 8. dec, så husk at tilmelde jer inden da.

Billetterne er venligst doneret af Kaffe-AgenterneSkulle man være interesseret i at komme med til arrangementet og er man ikke så heldig at vinde, kan billetter købes her.

Dem, der allerede er tilmeldt nyhedsbrevet, vil vide, at der har været lidt langt imellem udsendelse af nyhedsbrevet, men det har vi tænkt os at lave om på. Fremover vil vi bestræbe os på at udsende et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

Opprioriteringen af vores nyhedsbrev sker bl.a. fordi, vi begynder at røre lidt mere på os – også ude i den virkelige verden, hvor vi vil komme med flere arrangementer fremover. Vi vil derfor bruge nyhedsbrevet mere aktivt til at holde vores brugere opdateret på, hvad der kommer til at foregå i EspressoBars univers.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på Nyhedsbrev i menuen i venstre siden af skærmen.