Et lille påske-problem:
Jeg har forsøgt mig med pour over bryg og er så småt gået hen og blevet fan
Jeg har læst "God Kaffe" af TCC, som i samme bog har udarbejdet en guide til netop denne brygmetode
Deres doseringsanbefalinger lyder:
14 g kaffe til 200 g vand
2 minutters gennemløbstid
Mit spørgsmål er så om gennemløbstiden hæves i takt med doseringen?
Hvis jeg fx vil brygge en kop med 21 g kaffe og 300 g vand, skal gennemløbstiden så hedde 3 minutter eller holdes den intakt?
Jeg har selvfølgelig forsøgt at smage mig frem, men da jeg har i sinde at anvende metoden professionelt må jeg hellere lige tappe lidt på jeres ekspertviden ;-)
God påskebryg
Daniel
CUPENHAGEN BEANS
Jeg har forsøgt mig med pour over bryg og er så småt gået hen og blevet fan
Jeg har læst "God Kaffe" af TCC, som i samme bog har udarbejdet en guide til netop denne brygmetode
Deres doseringsanbefalinger lyder:
14 g kaffe til 200 g vand
2 minutters gennemløbstid
Mit spørgsmål er så om gennemløbstiden hæves i takt med doseringen?
Hvis jeg fx vil brygge en kop med 21 g kaffe og 300 g vand, skal gennemløbstiden så hedde 3 minutter eller holdes den intakt?
Jeg har selvfølgelig forsøgt at smage mig frem, men da jeg har i sinde at anvende metoden professionelt må jeg hellere lige tappe lidt på jeres ekspertviden ;-)
God påskebryg
Daniel
CUPENHAGEN BEANS
Comment