Hej kaffenørder,
Jeg har lavet kaffe med mit Hario sæt i et par måneder nu. Jeg er dog ikke helt tilfreds med smagen - synes faktisk ikke helt der sker nok (måske til den flade side, og er næsten helt duftløs)
Som kværn har jeg skiftevis brugt en Hario keramisk håndkværn og en Bosch MKM6003 (I ved den hvor man justere finheden ud fra hvor længe man kværner). Kan ikke smage forskel...
Jeg ved godt at disse kværne ikke kan hamle op med mere proff kværne til espresso, men tager jeg fejl hvis jeg siger at kværnen ikke betyder så meget til filterkaffe/stempel/Hario?
Jeg har en Hario Buono hældekedel og V60 2 kop filterholder, og har benyttet mig af diverse friske ristede bønner købt af Kaffemekka.
Jeg bruger ca 24 gram bønner til 350 gram vand, hvoraf de 50 gram bruges til at gennembløde de kværnede bønner inden resten kommer i.
Jeg har gjort alt man skal gøre med først at vådgøre filteret og hælde cirkulært :-)
Kan nogen komme med et hint om hvad der skal til for at få en en super kop kaffe med Hario?
Mvh. Brian
Jeg har lavet kaffe med mit Hario sæt i et par måneder nu. Jeg er dog ikke helt tilfreds med smagen - synes faktisk ikke helt der sker nok (måske til den flade side, og er næsten helt duftløs)
Som kværn har jeg skiftevis brugt en Hario keramisk håndkværn og en Bosch MKM6003 (I ved den hvor man justere finheden ud fra hvor længe man kværner). Kan ikke smage forskel...
Jeg ved godt at disse kværne ikke kan hamle op med mere proff kværne til espresso, men tager jeg fejl hvis jeg siger at kværnen ikke betyder så meget til filterkaffe/stempel/Hario?
Jeg har en Hario Buono hældekedel og V60 2 kop filterholder, og har benyttet mig af diverse friske ristede bønner købt af Kaffemekka.
Jeg bruger ca 24 gram bønner til 350 gram vand, hvoraf de 50 gram bruges til at gennembløde de kværnede bønner inden resten kommer i.
Jeg har gjort alt man skal gøre med først at vådgøre filteret og hælde cirkulært :-)
Kan nogen komme med et hint om hvad der skal til for at få en en super kop kaffe med Hario?
Mvh. Brian
Comment