Ny pour over robot.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • T.Bidstrup
    Mellemristet
    • May 2014
    • 296

    Ny pour over robot.

    Jeg faldt lige over Bubble Lab's Drip. Fint design og ide.

    Jeg kan ikke finde nogen information om, hvordan den egentligt fungerer, og om hvor meget der gemmer sig under bordet.

    Man kan håbe, at de er bedre til at lave maskiner, end de er til at lave hjemmesider.
    Kan stadig tælle på én hånd, hvor mange gange, jeg har brygget en perfekt kop
  • Lav
    Coffeeholic
    • Dec 2014
    • 1213

    #2
    “More display and show than real function....” Efter min mening er markedet for den slags ved at gå over gevind fordi folk er parat til at betale en formue for en kande kaffe på en hipster cafe.
    Den gør intet andet end hvad en Moccamaster kan - måske lidt pænere når den er nede i bordet.
    Inden agitation af filteret eller noget - bare show off. Kig efter video på Instagram [emoji4]


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Venligste hilsner, Steffen

    Arbejde: Aillio Europe + KaffeRist.dk

    Espro: LM Linea Mini, Decent DE1PRO+, La Pavoni Stradivari STH​, MK PEAK, Lido E-T
    Sort:
    Chemex 6-cup Kone, Kalita 185/155, AeroPress, V60 02, Fellow Stagg EKG, Bruer ColdBrew, WW EG-1, MK K501, Wilfa Uniform SSP
    Rister: 2x
    Aillio Bullet R1 v.2, Draminski TwistGrain moisture meter
    Udstyr: PUQpress, Atago Pal-Coffee BX/TDS, Acaia Lunar + Pearl S, SKALE2, Brewista Smart Sc, BWT Bestmax Premium, KRUVE Sifter

    Comment

    • Lav
      Coffeeholic
      • Dec 2014
      • 1213

      #3




      Sent from my iPhone using Tapatalk
      Venligste hilsner, Steffen

      Arbejde: Aillio Europe + KaffeRist.dk

      Espro: LM Linea Mini, Decent DE1PRO+, La Pavoni Stradivari STH​, MK PEAK, Lido E-T
      Sort:
      Chemex 6-cup Kone, Kalita 185/155, AeroPress, V60 02, Fellow Stagg EKG, Bruer ColdBrew, WW EG-1, MK K501, Wilfa Uniform SSP
      Rister: 2x
      Aillio Bullet R1 v.2, Draminski TwistGrain moisture meter
      Udstyr: PUQpress, Atago Pal-Coffee BX/TDS, Acaia Lunar + Pearl S, SKALE2, Brewista Smart Sc, BWT Bestmax Premium, KRUVE Sifter

      Comment

      • malling
        Master Brewer
        • Apr 2011
        • 4545

        #4
        Den prøver da i det mindste at køre vandet rundt og prøver at bloom, og ville have gjort det bedre havde de placeret bryggeren mere korrekt.

        Men jeg er fuldstændig enig i at det er meget show og lir for noget der er minimal med omsætning på, håndbryg har også haft sin korte fame, men virker ikke til for alvor at have bidt sig fast i den brede befolkning. Meget sjældent jeg ser folk bestille håndbryg både her og i udland. Næsten altid espresso baseret eller fra bulk brews.

        Investeringen giver derfor heller ikke voldsomt meget mening.
        A perfectly brewed cup of filter coffee is more delicious than espresso


        Comment

        • Kaffe T
          Master Brewer
          • Nov 2013
          • 2263

          #5
          Ja, den ser ikke ud til at følge kanten på filtret ... Hvis de laver noget high-tech på det her område, hvorfor så ikke indsætte en sensor til at se kanten - så påhældningen orienterer sig i forhold til den ?

          Nå, men mon ikke det her er tænkt til det asiatiske marked ? Det lader til at kaffe stormer frem der ... i lande, som ellers har været domineret af te-drikkere ... Er robotteknologi ikke også er mere hot der ? Jack ? Steffen ? ... Mens i vores del af verden skal det være skovmandsskjorte og bønner ristet over ild ;o)
          Radio om kaffe og smagssansen http://smagefter.dk/kaffe/
          Podcast på engelsk om kafferistning Coffee Roasting Navigated

          ~ Kunsten er at kunne orientere sig med smagssansen ~

          Comment

          • malling
            Master Brewer
            • Apr 2011
            • 4545

            #6
            Mons tro ikke den også hovedsageligt er det, det er trods alt et kinesisk firma, omend jeg stadig har noget svært ved at se den blive en massiv sælger i de regioner, der trods alt ikke mange special kaffe steder i de to regioner taget befolkningstallet i betragtning (sydøstasien og østasien) og som samtidigt vil have ressourcerne.

            Jeg kan heller ikke se den have stor succes i Japan der er det land i østasien med vel nok den længste tradition og som har en stolt håndværksmæssig tilgang til kaffe.

            Men der skal nok være enkelt teknologi, bling fascinerede steder i Singapore, Malaysia og Korea der vil købe det.
            A perfectly brewed cup of filter coffee is more delicious than espresso


            Comment

            • Jack
              Master Brewer
              • Feb 2016
              • 2575

              #7
              Oprindeligt indsendt af Kaffe T Se indlæg
              Ja, den ser ikke ud til at følge kanten på filtret ... Hvis de laver noget high-tech på det her område, hvorfor så ikke indsætte en sensor til at se kanten - så påhældningen orienterer sig i forhold til den ?

              Nå, men mon ikke det her er tænkt til det asiatiske marked ? Det lader til at kaffe stormer frem der ... i lande, som ellers har været domineret af te-drikkere ... Er robotteknologi ikke også er mere hot der ? Jack ? Steffen ? ... Mens i vores del af verden skal det være skovmandsskjorte og bønner ristet over ild ;o)
              Jeg tror ikke den vil få succes Hong Kong, de går meget op i originale traditioner og SCA standarter, Kineserne fra mainland, har ikke den helt samme tilgang og snyder ofte på vægten, men de er på vej.

              Ellers syntes jeg designet er godt, men går trenden ikke lidt hen imod at lave kaffen manuelt?
              Pictures (or it didn't happen)

              Comment

              Working...
              X