EspressoBar Ristekursus med Søren Stiller

In Arrangement by ms@squareweb.dk

At riste kaffe, er som at bage brød – kunne man næsten friste sig til at udtrykke. Der er mange paralleller mellem brødbagning og ristning af kaffen.

EspressoBar udbyder nu et eksklusivt ristekursus med Ristemester, Barista (og konditor), Søren Stiller Markussen fra Great Coffee.

Vi gennemgår forskellige faser i riste processen og arbejder med forskellige parametre, der gør det nemt og overskueligt at styre din risteproces, hvad enten du er amatør eller professionel.

Vi rister kaffe på en W1 rister fra Giesen, hvor du kommer til at riste og cuppe forskellige profiler med forskellige typer kaffe, rundt om i verden.
Vores ristestil i Norden er den del anderledes end andre steder i verden – men hvordan finder man den perfekte riste profil?

Vi arbejder primært med to forskellige ristestile “s-kurve princip og lineær princip”

For at optimere deltagernes udbytte af kurset, er der kun 10 pladser til rådighed (minimum 5 deltagere).

Tilmelding kan ske pr mail til mobak@espressobar.dk

Kurset foregår hos GreatCoffee i Aarhus:

Sted: Klostergade 32b, Aarhus C (i gården)
Tid: lørdag d. 15. september, kl. 11.00-16.00
Pris: Kr. 1.200