GreatCoffee inviterer til åbning

In Uncategorized by admin10 Comments

I anledning af GreatCoffee åbner sit nye risteri og kaffebutik i centrum af Aarhus, inviterer ejer, ristemester og barista, Søren Stiller Markussen, til to arrangementer.

Søndag den 12. februar inviteres alle EspressoBars brugere til et åbent kaffejam i risteriet. Her vil der være mulighed for at møde Søren og smage på hans kaffer, samt at brygge en masse kaffe i selskab med andre kaffeentusiaster. Dette vil være en dag med fuldt blus på nørderiet, som vi godt kan lide det her på EspressoBar. Måske det bliver til en lille latte art dyst også.

Søndag den 19. februar er GreatCoffees officielle åbningsreception, hvor Søren ligeledes inviterer til et besøg i butikken samt en smagsprøve af kafferne. Dagen vil byde på kaffesnacks og forskellige typer kaffer lavet med de forskellige brygteknikker som
Syphon Hikaro Bonmac
Chemex
Espresso brygget på Synesso Hydra og Leva Nuovo Simonelli
Samt pour over
Yderligere så vil Søren også servere sin signature drink fra 2008 og 2010…..

Begge dage fra 12-17.

Adressen er Klostergade 32 H, 8000 Århus C.

Comments

  1. Dang! Hvorfor var denne invitation ikke lagt op tirsdag aften, da jeg bestilte færgebillet hjem fra Ebeltoft på søndag. Jeg ville helt sikkert ha’ taget en afgang fra Århus, hvis jeg havde vidst det her først. Hvad gør man nu?

    1. Den er købt og betalt. Det kan nok ændres, men det skal aftalerne så også, konen skal overtales med kort varsel og hun skal finde noget at bruge tiden på sammen med ungerne. Jeg overvejer lige lidt endnu.

  2. Super hyggelig dag. Det er jo lige før man skulle overveje at flytte tilbage til Århus. 🙂

    1. Not, byen er jo totalt død på en søndag. Det glemte jeg lige i min begejstring. 😉

Leave a Comment